Murinjo je bezbedan, zbog ovoga ga Roman SIGURNO neće otpustiti!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo je bezbedan, zbog ovoga ga Roman SIGURNO neće otpustiti!

Pitate se zbog čega je Portugalac pun samopouzdanja iako mu rezultati nimalo ne idu u prilog?

Londonski Čelsi je najgori Čelsi u poslednjih 37 godina.

Ipak, Žoze Murinjo ne mora da brine za svoj posao. Da li ga Roman Abramovič toliko voli i poštuje njegove menadžerske sposobnosti ili je po sredi nešto sasvim drugo.

Možda od obe stvari po malo...

Međutim, ono što je sigurno, Abramovič sebi ne sme da priušti otkaz portugalskom treneru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Javna podrška i saopštenje u javnosti kojim se staje iza leđa Murinju ujedno služi i kao dimna zavesa dok se stvari ne pometu pod tepih.

Jer, bogati Rus sebi ne sme da dozvoli još jedan otkaz. Skupo je platio svoja prethodna iskustva, ne želi da ponovi istu grešku.

Prekid ugovora Luizu Felipe Skolariju je koštao 12.6 miliona funti, za Viljaša Boaša je platio 12 miliona funti, te 6 miliona za prekid ugovora Karlu Anćelotiju.

Ipak, ukoliko se u ovom trenutku odluči da prekine ugovor Žoze Murinja koji je predviđen da istekne 2019. godine, Roman Abramovič bi Portugalcu morao da isplati čitavih - 37.5 miliona funti!

Portugalac je dobro upoznat sa detaljima svog ugovora, otuda i njegovo visoko podignuto čelo, gordost u odnosu prema medijima koji ga sele sa klupe kluba sa Stamford Bridža svakodnevno.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.