Muke Robija Vilijamsa sa komšijom Džimijem Pejdžom

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muke Robija Vilijamsa sa komšijom Džimijem Pejdžom

Britanski pop pevač Robi Vilijams još se nije preselio u svoju novu vilu u Londonu, uprkos tome što je dobio spor protiv svog prvog komšije Džimija Pejdža, čuvenog gitariste benda Led Zeppelin, prenosi magazin NME.

Vilijams je vilu u zapadnom Londonu kupio 2013. od kada traje njegov spor sa Pejdžom, zbog planova da renovira svoj novi dom.

Opštinske vlasti letos su Vilijamsu odobrile rekonstrukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i izdale su mu sve neophodne dozvole. Ipak, usled kašnjenja sa radovima, nekadašnji pevač benda Take That i njegova porodica još ne mogu da se usele u novu kuću.

“To je sjajna priča za vas, ljudi, a i za mene, tako da svi dobijaju. Osim moje porodice koja bi volela da može da vrati vreme godinu dana unazad, ali ne može. Ne znam da li u ovom slučaju uopšte ima pobednika. Znam da je ovo sjajna priča i zaista sam srećan zbog toga. Srećan sam što je to Džimi Pejdž, a ne Džimi računovođa. To je zapravo Džimi Pejdž iz Led Zeppelina, i to je divna priča da je imate u svom džepu. Znate, o komšiji koji ne želi da vam pomogne”, ironično je Vilijams rekao novinarima.

Džimi Pejdž živi u staroj zgradi kojoj je već jednom pretilo rušenje, i izrazio je stah da bi radovi na Vilijamsovoj vili mogli da ugroze njegov dom. Od kada su izdate dozvole za radove, odnosi novih komšija, prema rečima Robija Vilijamsa, ostali su hladni.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.