Morinjove igrice: Lampard bi bio dobar Čelsijev menadžer

Izvor: RTS, 20.Sep.2014, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjove "igrice": Lampard bi bio dobar Čelsijev menadžer

Menadžer Čelsija Žoze Morinjo rekao je da veruje da će se fudbaler Mančester sitija Frenk Lampard jednog dana vratiti u londonski klub, ali i dodao da bi mogao da bude uspešan i u trenerskoj karijeri.

Žoze Morinjo ponovo igra "mentalne igre" – pred derbi sa Sitijem "specijalni" kaže da bi Lampard mogao da ga nasledi na klupi Čelsija

Lampard je letos napustio Čelsi nakon 15 godina provedenih u klubu i prešao u Njujork, ali je zbog pauze u MLS >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ligi odlučio da narednih šest meseci odigra na pozajmici u Mančester sitiju.

"Klub mu je predložio da može da se vrati kada god bude poželeo, a to su bile reči predsednika Romana Abramoviča. Verujem da još nije promenio mišljenje, iako je prešao u Siti. To je normalan period u karijeri, odabrao je da pređe u Njujork, pa u Siti i ima puno pravo na to. Njegovo mesto u istoriji Čelsija je nedodirljivo i verujem da će se jednog dana vratiti, možda i kao menadžer, mislim da bi bio uspešan", rekao je Morinjo novinarima uoči meča sa "građanima".

Lampard je za "plavce" odigrao 648 utakmica i postigao 211 golova, a osvojio je tri titule Premijer lige, Ligu šampiona, četiri FA kupa, dva Liga kupa, dva Komjuniti šilda i Ligu Evrope.

Sutra je na programu meč petog kola Premijer lige između Sitija i Čelsija, a biće neobično videti Lamparda da predvodi ekipu Sitija protiv svog doskorašnjeg kluba.

"Mislim da je Siti isti tim kao prošle sezone, dok smo mi mnogo napredovali. Iako smo se dobro pojačali, imamo dosta mana, ali ćemo ih ispraviti. Nisam zadovoljan trenutnim igrama, želimo još bolje i želim da sve bude perfektno. Moramo još dosta da radimo", zaključio je Portugalac.

Utakmica između Sitija i Čelsija igra se sutra od 17 sati na Etihadu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.