Mladi reditelj Nemanja Mladenović pobednik konkursa Film za 60 sekundi.

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Feb.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi reditelj Nemanja Mladenović pobednik konkursa "Film za 60 sekundi".

BEOGRAD - Nemanja Mladenović, student druge godine katedre za Televizijsku režiju Akademije umetnosti u Beogradu, pobednik je konkursa "Film za 60 sekundi".


Njegov film „Reservoir dogs“ proglašen je za najbolji i predstavljaće Srbiju na Međunarodnom filmskom festivalu u Londonu.
Stručni žiri u sastavu Anica Dobra, Gordan Kičić i Bojana Ordinačev proglasio je pobednike konkursa za snimanje rimejka kultnih domaćih i stranih filmova, objavila je Akademija umetnosti.

Među mnogim talentovanim učesnicima koji su se prijavili na konkurs, u kategoriji stranih filmova, pobedio je upravo film našeg mladog reditelja „Reservoir dogs“....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.