Milica Mandić je prvak sveta!

Izvor: B92, 29.Jun.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Mandić je prvak sveta!

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je titula prvaka sveta u kategoriji do 73 kilograma u južnokorejskom Mudžuu!

Olimpijska šampionka iz Londona 2012. godine je u finalu bila bolja od aktuelne svetske i olimpijske šampionke iz Rija, domaće takmičarke Hje-ri Oh sa 17:13.

Ovo je drugo zlato za Srbiju u Južnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Koreji, pošto je prethodno mlada Vanja Stanković slavila u kategoriji do 49 kilograma, dok Milica stigla do svog drugog odličja na Svetskim prvenstvima, posle bronze pre šest godina takođe na istom mestu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Mandić osvojila titulu prvaka sveta

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2017

Reprezentativka Srbije Milica Mandić postala je prvak sveta u tekvondou, pošto je u finalu turnira u Južnoj Koreji savladala branioca titule i olimpijsku šampionku iz Rija domaću takmičarku Hje-ri Oh 17:13...Mandić, olimpijska pobednica iz Londona, donela je Srbiji drugo zlato u Mudžuu, posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Evo šta je rekla Milica Mandić posle osvajanja titule prvaka sveta

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2017

Nova svetska šampionka u tekvondou Milica Mandić izjavila je da je presrećna sto je posle olimpijske osvojila i svetsku titulu i zahvalila se svima koji su bili uz nju i kad je dobro i kad je loše...- I dalje ne mogu da verujem šta smo uradili. Presrećna sam što sam se popela na krov sveta. Imala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.