Milan vodi Toresa

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan vodi Toresa

Čelnici italijanskog giganta došli su u London u nameri da od Čelsija pozajme španskog napadača Fernanda Toresa.

Na pomolu rastanak sa Čelsijem: Fernando Tores

 

Ogromna primanja Španca u startu su stopirala razmišljanja vodećih ljudi "roso-nera" da otkupe ugovor od londonskog kluba. Tores u Engleskoj zarađuje čak 150.000 funti nedeljno, što Milan nije spreman da izdvoji.

 

Kako je centarfor zainteresovan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dogovor, došlo se do solomonskog rešenja, prema kojem bi Fernando najpre u Italiju u sklopu pozajmice, da bi Milan na kraju sezone imao pravo preče kupovine.

 

Italijani su nedavno ostali bez Marija Balotelija koji je pojačao Liverpul, pa je nastala praznina u ofanzivnim delovima tima. Spekulisalo se da ekipa sa "San Sira" zainteresovana za Roberta Soldada, Kostasa Mitroglua i Alvara Negreda, ali su se iznenada okrenuli Fernandu Toresu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.