Mikel: Odlazim iz Čelsija, Kina jedna od opcija

Izvor: B92, 28.Sep.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikel: Odlazim iz Čelsija, Kina jedna od opcija

Vezista Čelsija Džon Obi Mikel objavio je da će najkasnije po završetku sezone napustiti londonski tim i izrazio želju da karijeru nastavi u Kini.

Nigerijskom vezisti ugovor ističe na kraju sezone, nema nameru da ga produži i već u januaru bi mogao da potpiše za drugi klub u koji bi u junu stigao bez obeštećenja.

"Nalazim se u poslednjoj godini ugovor i spreman sam da počnem razgovore sa zainteresovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timovima. Opcije su klubovi iz Premijer lige, ali i Kina, pa ćemo videti. Jedno je sigurno, doneću najbolju moguću odluku. Dugo sam u Čelsiju, koji je moja kuća, ali je došao kraj", rekao je Mikel za sajt 'Goal'.

Mikel pod vođstvom novog menadžera Antonija Kontea još uvek nije odigrao nijedan meč, što je jedan od glavnih razloga odlaska iz Londona.

On je čak 10 godina član 'Plavaca', odigrao je 372 utakmice i dao šest golova, ali i osvajao titule Premijer lige, FA i Liga kupa, Lige šampiona i Lige Evrope.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.