Među nastradalima u Mančesteru nema državljana BiH

Izvor: Blic, 23.Maj.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Među nastradalima u Mančesteru nema državljana BiH

Među nastradalima u eksploziji u Mančesteru, prema informacijama Ambasade BiH u Londonu, nema državljana BiH, potvrdio je Srni ministar-savetnik u Ministarstvu inostranih poslova BiH Nebojša Regoje.

- Osoblje Ambasade je i dalje u kontaktu sa nadležnim istražnim organima, te ukoliko bude izmene u ovoj informaciji, Ministarstvo inostranih poslova BiH će odmah o tome informisati javnost - naveo je Regoje.

U britanskom gradu Mančesteru sinoć je izvršen teroristički napad neposredno nakon koncerta pop-pevačice Arijane Grande, u kome su poginule 22 osobe, a 59 je ranjeno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Među nastradalima u Mančesteru nema državljana BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2017

SARAJEVO - Među nastradalima u eksploziji u Mančesteru, prema informacijama Ambasade BiH u Londonu, nema državljana BiH, potvrdio je Srni ministar-savjetnik u Ministarstvu inostranih poslova BiH Nebojša Regoje..."Osoblje Ambasade je i dalje u kontaktu sa nadležnim istražnim organima, te ukoliko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.