Marijana Mateus udala ćerku za ukrajinskog milijardera

Izvor: Svet, 28.Mar.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mateus udala ćerku za ukrajinskog milijardera

Dajana Kostić, najstarija ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića u tajnosti se venčala u Londonu sa dugogodišnjim verenikom, ukrajinskim biznismenom Damirom Ahmetovim.
Par se venačao na građanskom venčanju i ručku prisustvovali su samo članovi najuže rodbine.
Najstarija ćerka kreatorke i biznismena i sin ukrajinskog bogataša upoznali su se tokom školovanja u Švajcarskoj, a njihovi očevi poslovno sarađuju na projektima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ukrajini.
Njih dvoje su zajedno već devet godina, a verili su se 2012. Po dogovoru porodice nisu o venčanju obavestili prijatelej i širu familiju jer žele da sačekaju da se ukaže prilika za veliko slavlje.
U organizaciji glamurozne svadbe ometaju ih brojni poslovni projekti, a Mateusova je nedavno doživela i porodičnu tragediju kada je njena rođaka ubijena zajedno sa svojim mužem.
Damir je sin Rinata Ahmetova, čija se imovina procenjuje na 6,5 milijardi dolara.
 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marijana Mateus udala ćerku za ukrajinskog milijardera

Izvor: Scandal.rs, 28.Mar.2015

Dajana Kostić, najstarija ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića u tajnosti se venčala u Londonu sa dugogodišnjim verenikom, ukrajinskim biznismenom Damirom Ahmetovim...Par se venačao na građanskom venčanju i ručku prisustvovali su samo članovi najuže rodbine...Najstarija ćerka kreatorke...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.