London nudi Noć u zoo vrtu

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

London nudi "Noć u zoo vrtu"

Za sve one koji sanjaju da odu na safari, ali to sebi ne mogu da priušte, zoološki vrt u Londonu ima rešenje -ljubitelji divljine će uskoro moći da prenoće u parku i tako dobiju mogućnost da ga istraže nakon odlaska posetilaca.

Prema pisanju Dejli mejla, londonski vrt planira da do proleća 2016. godine, u tu svrhu, postavi devet drvenih koliba u kojima će gosti moći da prespavaju "uljuljkani rikom lavova".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Predviđene su i organizovane šetnje parkom u društvu čuvara, a učesnici ovog "mini-safarija" će moći da prisustvuju i večernjem hranjenju životinja.

Kolibe, od kojih će svaka biti četvorokrevetna, biće podignute nedaleko od kaveza sa lavovima. Kako se životinje ne bi uznemiravale, spoljno osvetljenje će biti ograničeno.

Zainteresovani će cele godine, osim u januaru, moći da rezervišu do šest noćenja u zoo vrtu.

Ponuda važi za odrasle i za decu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.