Liga Kup - Murinjo vratio Pepu, Bilić šokirao London, Soton rutinski sa Mojesovim mačkama (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Kup - Murinjo vratio Pepu, Bilić šokirao London, Soton rutinski sa Mojesovim "mačkama" (video)

Kompletirana je osmina finala Liga Kupa u Engleskoj, sve oči su bile uprte u mančesterski derbi.

Ekipa našeg Dušana Tadića ugostila je najslabiji tim Premijer lige, ekipu Sanderlenda.

Slavili su izabranici Kloda Puela, iako se ni u protokolu za ovaj susret nije našao srpski reprezentativac. Na kraju je meč između Sautemptona i Sanderlenda završen rezultatom 1:0.

Gosti koje sa klupe predvodi bivši trener Evertona i Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejvid Mojes su bili bolji rival, ali su domaći uspeli da sačuvaju mreži i golom Marokanca Sofijana Budala dođu do trijumfa.

Gol bivšeg igrača Lila pogledajte OVDE.

U derbiju Londona sastali su se Vest Hem i Čelsi. I jedna i druga ekipa su u usponu forme u poslednje vreme, te se očekivao zanimljiv duel.

Utakmica je obilovala šansama, ali su precizniji bili fudbaleri Vest Hema.

Oni su poveli preko Čeika Kujatea već u 11. minutnu susreta. Odličan je bio u skoku Senegalac nakon centaršuta Marka Noubla.

Na samom startu drugog dela igre domaći su udvostruičili prednost, strelac je bio mladi Edimilson Fernadneš a više o njegovom golu OVDE.

U postavi Čelsija nije bilo nije bilo srpskih internacionalaca Matića i Ivanovića, potonji se nije našao ni na klupi. Matić ipak nije ulazio sa klupe do kraja meča.

Ulazili su u igru kod "Plavaca" Košta, Azar i Pedro, prodrmao je Konte redove svog tima promenama, ali je gol Gerija Kejhila u četvrtom minutu nadoknade bio previše kasno postignut, te je Vest Hem izborio plasaman u četvrtfinale. Na kraju 2:1 za "Čekićare".

Sve oči su bile uprte u duel mančesterskih rivala, Junajeda i Sitija. Pep Gvardiola i Murinjo su po drugi put ove sezone ukrstili koplja, ovoga puta bolji je bio Murinjo.

Nakon dosadnog prvog dela igre, jedinu pravu priliku su imali gosti preko Iheanača (više OVDE), Junajted je zaigrao daleko bolje u nastavku.

Bolja igra je materijalizovana u 54. minutu gol je postigao Huan Mata, a više o njegovom pogotku OVDE.

Gvardiola je pokušao uvođenjem Kuna Aguera, ali je rezultat ostao nepromenjen. Murinjo je izbacio Siti u Liga Kupu, ide u četvrtfinale, a i revanširao se Pepu za poraz u šampionatu.

Rezultati 1/8 finala Liga Kupa:

Njukasl - Preston 6:0

Arsenal - Reding 2:0

Bristol - Hal 1:2

Lids - Norič 2:2 (3:2 nakon penala)

Liverpul - Totenhem 2:1

Sautempton - Sanderlend 1:0

Vest Hem - Čelsi 2:1

Mančeter junajted - Mančester siti 1:0

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.