LŠ: Arsenal u evro eliti, Napoli ispao

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2014, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Arsenal u evro eliti, Napoli ispao

Londonski Arsenal plasirao se u grupnu fazu Lige šampiona pošto je u revanšu na "Emiratima" pobedio turski Bešiktaš 1:0 (U Istanbulu pre sedam dana bilo je 0:0). Jedini gol delo je letošnjeg pojačanja "tobdžija" iz Barselone Aleksisa Sančeza, koji je u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena pogodio mrežu gostiju.

Slavlje Aleksisa Sančeza posle jedinog gola na meču kojem su "tobdžije" izborile >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

Izabranici Arsena Vegnera kontrolisali su susret. Koliko su gosti bili inferiorni pokazuje podatak da nijednom nisu šutnuli na gol londonskog tima. Ipak, navijači domaćeg tima su strahovali do poslednjeg trenutka, jer je u 75. minutu isključen Debuši.

 

U ostalim susretima, Atletik Bilbao je eliminasao Napoli pobedom u Baskiji 3:1 (prvi susret 1:1). Švedski Malme je izbacio Salcburg, dok je Bajer iz Leverkuzena imao lak zadatak protiv danskog Kopenhagena.

 

Rezultati revanš susreta Lige šampiona:

Arsenal (Eng) - Bešiktaš 1:0 (Sančez 45+1). Prvi meč 0:0

Atletik Bilbao (Špa) - Napoli (Ita) 3:1 (Aduriz 61, 69, Ibai 74 - Hamšik 47). Prvi meč 1:1

Bajer Leverkuzen (Nem) - Kopenhagen (Dan) 4:0 (Son 2, Kalhonoglu 7, Kisling 31, 65). Prvi meč: 3:2

Malme (Šve) - Salcburg (Aus) 3:0 (Rozenborg 11 84, Eriksen 18). Prvi meč: 1:2.

Ludogorec (Bug) - Steaua (Rum) 1:0 (Vanderson 90+1). Produžeci. Prvi meč: 0:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

LŠ: Arsenal u evro eliti, Ludogorec posle drama izbacio Steauu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014, 00:34

Londonski Arsenal plasirao se u grupnu fazu Lige šampiona pošto je u revanšu na "Emiratima" pobedio turski Bešiktaš 1:0 (U Istanbulu pre sedam dana bilo je 0:0). Jedini gol delo je letošnjeg pojačanja "tobdžija" iz Barselone Aleksisa Sančeza, koji je u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.