Kultura najskuplja u Londonu

Izvor: Akter, 29.Avg.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kultura najskuplja u Londonu

Poseta umetničkoj galeriji, muzeju, spomeniku, operi, baletu i klasičnom koncertu u Londonu koštala bi za dve osobe 256 funti (300 evra)

Rezultat je istraživanja sajta Post Office Travel Money, kojim je bilo obuhvaćeno 12 evropskih gradova.

Ispostavilo se da je London najskuplji po pitanju troškova za kulturu, skuplji čak i od Pariza. Troškovi u britanskoj prestonici su najviši uprkos činjenici da su cene karata pale za 21 odsto u odnosu na 2009, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << trend koji je zabeležen i u nekim drugim metropolama poput Rima (36 odsto) i Beča (27 odsto).

Kulturno uzdizanje najjeftinije je u Varšavi. Naime, pomenuti izdaci bi u poljskoj prestonici iznosili najviše 70 funti (87 evra).

Nešto skuplja je Budimpešta (80 funti), zatim Prag (93 funte) i Dablin (102 funte).
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.