Kristal Palas srušio Mančester Siti

Izvor: Press, 06.Apr.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristal Palas srušio Mančester Siti

Fudbaleri Mančester Sitija izgubili su večeras u Londonu od ekipe domaćeg Kristal Palasa sa 2:1 i šestim porazom ove sezone verovatno se oprostili od odbrane titule u Premijer ligi.
U poslednjoj utakmici 31. kola tim Manuela Pelegrinija razočarao je igrom na "Selhurst Parku". Nije imao rešenja da zaustavi borbenog i veoma motivisanog domaćina, a posebno su podbacili napadači, koji nisu realizovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << više povoljnih šansi.

Ekipa Alana Parđua šokirala je favorizovane goste golom Mareja posle nespretne intervencije odbrane, a sudbinu Sitija efektno je zapečatio Pančon iz slobodnog udarca par minuta nakon odmora.

Uzalud su gosti nastojali da dođu barem do boda, Jaja Ture je u završnici postigao samo počasni pogodak.

Mančester Siti na četvrtom mestu prvenstvene tabele zaostaje devet bodova za vodećim Čelsijem, koji ima i utakmicu manje, dok je Kristal Palas važnim uspehom prebrinuo oko opstanka i učvrstio se u "zlatnoj sredini".

Srpski defanzivac Aleksandar Kolarov nije bio u sastavu gostiju za večerašnju utakmicu.

Kristal Palas - Mančester Siti 2:1 

Odigrano juče: Sanderlend - Njukasl 1:0, Barnli - Totenhem 0:0.

Odigrano u subotu: Arsenal - Liverpul 4:1, Čelsi - Stouk 2:1, Everton - Sautempton 1:0, Lester - Vesthem 2:1, Mančester Junajted - Aston Vila 3:1, Svonsi - Hal 3:1, Vest Bromvič Albion - Kvins Park Rendžers 1:4.

Tabela: Čelsi 70 bodova, Arsenal 63, Mančester Junajted 62, Mančester Siti 61, Liverpul i Totenhem po 54, Sautempton 53, itd.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristal Palas srušio snove Sitija

Izvor: RTS, 06.Apr.2015

Fudbaleri Mančester sitija izgubili su u Londonu od ekipe domaćeg Kristal Palasa sa 2:1 i šestim porazom ove sezone verovatno se oprostili od odbrane titule u Premijer ligi. . .U poslednjoj utakmici 31. kola tim Manuela...

Nastavak na RTS...

Poraz Sitija od Palasa i gubitak titule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2015

Fudbaleri Mančester Sitija izgubili su večeras u Londonu od ekipe domaćeg Kristal Palasa sa 2:1 i šestim porazom ove sezone verovatno se oprostili od odbrane titule u Premijer ligi...U poslednjoj utakmici 31. kola tim Manuela Pelegrinija razočarao je igrom na "Selhurst Parku". Nije imao rešenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.