Kratki animirani video objasnio šta je ljudska vrsta uradila od Zemlje

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratki animirani video objasnio šta je ljudska vrsta uradila od Zemlje

Ilustrator i animator Steve Cutts iz Londona napravio je niz realističkih animiranih kratkih filmova čiji je jedini cilj da brutalno prikažu svet u kojem danas živimo.

Pored snimaka, Cutts je autor i brojnih fotografija koje se bave trenutnom stvarnošću u kojoj živimo, opsednuti novcem, pametnim telefonima, bombardovani "pametovanjima" političara i svetskih vođa, modernim robovlasništvom, ubijanjem životinja...
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Jedan od video materijala koji je privukao i najviše pažnje upravo je video pod nazivom "Man".

"Man" prati čoveka od njegovog nastanka do danas i savršeno opisuje kako su se ljudi prilagodili životu na planeti Zemlji, ili radije, kako su Zemlju prilagodili svojim potrebama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.