Kinezi uspaničili Arsenal, Sančez postaje najplaćeniji u timu

Izvor: Press, 07.Dec.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi uspaničili Arsenal, Sančez postaje najplaćeniji u timu

Najbolji fudbaler Arsenala Aleksis Sančez dobio je ponudu jednog neimenovanog kluba iz Kine od 15 miliona funti po sezoni, ali menadžer Arsen Venger nema nameru da ga pusti i učiniće ga najplaćenijim igračem ekipe.
foto: tanjug.rs
Najbolji fudbaler Arsenala Aleksis Sančez dobio je ponudu jednog neimenovanog kluba iz Kine od 15 miliona funti po sezoni, ali menadžer Arsen Venger nema nameru da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ga pusti i učiniće ga najplaćenijim igračem ekipe, piše Dejli Mejl.
Kako se navodi, londonski klub je u panici jer želi da zadrži napadača iz Čilea, ali Sančez traži znatno bolje uslove nego što sada ima.
Sančezu ugovor ističe na leto 2018. godine, Arsenal želi da mu ponudi novi, oko 10 miliona funti za godinu dana, što je manje od Kineza, ali bi imao najveća primanja među "tobdžijama".
Sančez ove sezone igra u fantastičnoj formi, postigao je 11 golova u Premijer ligi, a spominje se da je zainteresovan i Mančester Siti.
On je u Londonu od 2014. godine, a ranije je nastupao za Barselonu, Udineze, River Platu, Kolo Kolo i Kobrelou.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.