Kedira na zimu ide iz Reala u Arsenal

Izvor: Press, 22.Sep.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kedira na zimu ide iz Reala u Arsenal

Fudbaler madridskog Reala Sami Kedira u zimskom prelaznom roku preći će u londonski Arsenal, preneo je danas Dejli Miror.
Kako se navodi "tobdžije" će za ovaj transfer morati da izdvoje oko 14 miliona evra. S obzirom na to da Kediri na leto 2015. godine ističe ugovor sa Realom, uprava kraljevskog kluba, čini se, napravila je dobar posao ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << transferom.

Reprezentativac Nemačke i u letnjem prelaznom roku bio je "meta" Arsenala, kao i Čelsija, ali je ostao u Madridu.

Kedira je u Real došao u leto 2010. godine iz Štutgarta, a za Madriđane je do sada odigrao 146 utakmica i postigao devet golova.

Ovaj 27-godišnji igrač sredine terena za reprezentaciju Nemačke odigrao je 51 utakmicu i dao pet pogodaka.

Sa Nemcima je osvojio titulu svetskog prvaka na Mundijalu u Brazilu i postao tek drugi igrač koji je istog leta podigao trogfej u Ligi šampiona i na Svetskom prvenstvu, nakon Francuza Kristijana Karembea, koji je to uspeo 1998. godine.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kedira na zimu ide iz Reala u Arsenal

Izvor: Blic, 22.Sep.2014

Fudbaler madridskog Reala Sami Kedira u zimskom prelaznom roku preći će u londonski Arsenal, preneo je Dejli Miror...Kako se navodi "tobdžije" će za ovaj transfer morati da izdvoje oko 14 miliona evra. S obzirom na to da Kediri na leto 2015. godine ističe ugovor sa Realom, uprava kraljevskog kluba,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.