Jokan kupuje kod srpskog Murinja (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan kupuje kod "srpskog Murinja" (foto)

Fulam namerava da "svim silama" napadne povratak u najviši rang, tim povodom spremaju i novo pojačanje.

Srpski strateg koji sedi na klupi londonske ekipe sa "Krejven Kotidža" uskoro bi mogao da dobije novo pojačanje u veznom redu.

Naime, u redove Fulama bi trebalo da stigne vezista Standarda iz Liježa Ibrahima Sise.

Prva ponuda koja je stigla na adresu ekipe našeg trenera Aleksandra Jankovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je odbijena, a glasila je dva miliona evropskih novčanica.

Standard navodno vrednuje Sisea jedan milion više, a uprava Fulama sprema novu ponudu, koja bi ovoga puta trebalo da odobrovolji belgijsku ekipu da proda svog fudbalera.

Ovaj fudbaler ima 22 godine, poseduje beglijsko državljanstvo, a rodom je iz Gvineje. Pokriva pozicije defanzivnog veznog i desnog beka, a nastupao je i u svim omladinskim selekcijama "Crvenih Đavola". Za U21 reprezentaciju, odigrao je 10 utakmica.

Fulham are preparing a new offer for Standard Liege midfielder Ibrahima Cissé. (Source: Sky Sports) #FFC #RSCL pic.twitter.com/L5GXuS2cj3

— Transfer Centre Live (@TransferCenLive) 16. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.