Jankovićeva bez plasmana

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jankovićeva bez plasmana

LONDON - Srpska tenisrka Jelena Janković nije uspjela da se plasira u četvrtfinale Vimbldona posto je danas u osmini finala izgubila od Poljakinje Agnješke Radvanjske u dva seta - 7:5, 6:4.

Jankovićeva je ušla u duel čvrsto odlučna da nastavi pobjednički niz i potvrdi odličnu formu nakon iznenađujućeg trijumfa protiv šampionke, Čehinje Petre Kvitove, ali za novi uspjeh nije imala snage >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i koncentracije.

Igrala je sa mnogo oscilacija, ni servis joj nije išao od ruke, pa je zasluženo poražena poslije sat i 45 minuta borbe.

U prvom setu viđeno je čak pet brejkova, u drugom je Srpkinja izjednačila rezultat na servis protivnice (4:4) i na trenutak se činilo da bi mogla do preokreta.

Međutim, Radvanjska je znala da stabilizuje igru u pravom trenutku i raznovrsnim udarcima osvoji poene za šestu pobjedu u njihovom osmom međusobnom okršaju.

Poljakinja se u četvrtfinalu sastaje sa Amerikankom Medison Kiz, koja je nadigrala Beloruskinju Olgu Govorcovu - 3:6, 6:4, 6:1.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.