Istorijsku pobedu Vest Hema osetio na svojoj koži. (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijsku pobedu Vest Hema osetio na svojoj koži. (foto)

Navijač 'Čekićara' ovekovečio pobedu nad Liverpulom

Navijači Vest Hema važe za jedne od najvatrenijih u Engleskoj, a njihova privrženost klub nekad zna da bude i preterana.

Londonski klub na početku nove sezone u Premijer ligi igra po principu toplo-hladno, pa pred njima padaju veliki favoriti, dok su gubili bodove od autsajdera.

Pobeda protiv Arsenala delovala je kao iznenađenje, ali nakon razbijanja 'Redsa' na 'Enfildu', četa Slavena Bilića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dala do znanja da će ove sezone mnogima 'skinuti sklap'.

Tako je nakon istorijske pobede nad engleskim velikanom, navijač Vest Hema rešio da uradi tetovažu na nozi, kao uspomenu na istorijsku pobedu.

Njegov tim je u Liverpulu pobedio nakon 52 godine, pa s' obzirom na tu činjenicu, ovaj potez i nije toliko čudan.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.