Haligan: Ruska ekonomija je dovoljno jaka da spriječi kolaps

Izvor: Capital.ba, 22.Dec.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haligan: Ruska ekonomija je dovoljno jaka da spriječi kolaps

LONDON, Britanski ekonomista Liam Haligan tvrdi da je ruska ekonomija dovoljna jaka i da neće doći do potpunog pucanja ruskih finansija. Valutne rezerve Ruske Federacije prelaze 400 milijardi dolara, dok je državni dug jedan od najmanjih u svijetu. „Nestabilnost ruske ekonomije jeste loša vijest za sve i zato nema mjesta za zluradost u vezi sa padom rublje“, smatra Haligan, a prenosi list „Telegraf“. On smatra da su ruske vlasti, u cjelini, pravilno reagovale na pad nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << valute. „Amerika i EU uvele su sankcije kako bi ograničile ekonomske operacije Rusije. Ipak, da li se, zaista, treba radovati problemima jedne od najvećih ekonomija svijeta“, pita Haligan.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruska ekonomija je dovoljno jaka da spriječi kolaps

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014

LONDON - Britanski ekonomista Liam Haligan tvrdi da je ruska ekonomija dovoljna jaka i da neće doći do potpunog pucanja ruskih finansija...Valutne rezerve Ruske Federacije  prelaze 400 milijardi dolara, dok je državni dug jedan od najmanjih u svijetu..."Nestabilnost ruske ekonomije jeste loša ...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.