Francuzi otkrili tajnu klauzulu: Loris može da napusti Totenhem za samo 20.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi otkrili tajnu klauzulu: Loris može da napusti Totenhem za samo 20.000.000 evra

Sparsi imaju dodatni razlog da prestignu Mančester Junajted

Pored prodaje Gareta Bejla madridskom Realu za 100.000.000 evra jedan od najboljih poteza Totenhema na transfer tržištu je dovođenje Uga Lorisa 2012. godine iz Liona, ne samo da su Sparsi dobili sigurnog čuvera mreže, nego i potencijalnu zlatnu koku. Ali londonski klub ipak može da ostane bez francuskog čuvara mreže uz mali profit zbog klauzule u njegovom ugovoru, a sva je prilika da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će tako i biti.

Loris je stigao na Vajt Hart Lejn za 10.000.000 evra, a Englezi su izdvojili još 5.000.000 evra na ime bonusa, drugi zamenik kapitena ekipe je u 2014. godine produžio ugovor do 2019. godine na radost navijača, ali oni tada nisu znali da je u ugovor stavljena klauzula koja omogućava Francuzu da lako napusti klub. Loris može promeniti sredinu za samo 20.000.000 evra u slučaju da se Totenhem ne plasira u Ligu šampiona, otkrili su francuski novinari.

Totenhem zauzima sedmo mesto na tabeli Premijer lige i moraće da nadoknadi minus od šest bodova u odnosu na četvrtoplasirani Mančester Junajted ako želi da se domogne Lige šampiona i zadrži svog golmana.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.