Eto: Konte, neka moj Čelsi ponovo pobeđuje

Izvor: RTS, 12.Apr.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto: Konte, neka moj Čelsi ponovo pobeđuje

Nekadašnji fudbaler Čelsija Samuel Eto izjavio je da je novi menadžer kluba Antonio Konte jedan od najboljih na svetu kao i poželeo mu da što pre vrati londonski klub na stazu uspeha. Konte, aktuelni selektor Italije preuzeće Čelsi nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Tako dobrom menadžeru kao što je Konte nisu potrebni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << moji saveti. On je već pokazao da je jedan od najboljih trenera na svetu, a Čelsi će mu omogućiti da radi mnogo bolje, zahvaljujući velikim igračima. Takođe, on je bio veliki igrač. Želim mu punu sreću i samo neka moj Čelsi ponovo pobeđuje", rekao je Eto.
Konte je sa "plavcima" potpisao trogodišnji ugovor, a tokom karijere vodio je još Bari, Areco, Atalantu, Sijenu i Juventus, sa kojim je osvojio tri titule Serije A.
Aktuelni šampion Premijer lige trenutno zauzima 10. poziciju u šampionatu sa 44 boda.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Eto: Konte, neka moj Čelsi ponovo pobeđuje

Izvor: B92, 12.Apr.2016

Nekadašnji fudbaler Čelsija Samuel Eto izjavio je da je novi menadžer kluba Antonio Konte jedan od najboljih na svetu...Konte, aktuelni selektor Italije, preuzeće Čelsi posle Evropskog prvenstva u Francuskoj..."Tako dobrom menadžeru kao što je Konte nisu potrebni moji saveti. On je već pokazao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.