ECS finalna serija: dva tima već u polufinalu

Izvor: B92, 24.Jun.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ECS finalna serija: dva tima već u polufinalu

Završen je prvi dan ECS finala u Londonu, pred nama su još dva, a saznali smo imena dva tima koja idu u polufinale, a to su SK iz grupe A, i Cloud9 iz grupe B!

Dan je obeležila odlična igra SK, koji je veoma lako izašao na kraj sa rivalima, i iznenađujući rezultati u grupi B, ali idemo redom.

Prvi meč u Londonu odigrali su FaZe i OpTic. Igrao se Overpass, a američki tim je pružio dobar otpor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na početku, ali kako je meč odmicao, karrigan i ekipa su preuzimali kontrolu, pa su tako bez neizvesnosti upisali prva 3 boda, 16:9

U drugom smo imali pravi klasik, G2 vs SK. Međutim, nismo mogli da uživamo u neizvesnosti, igrao se Cache, a Sk je odlično krenuo,, te su vodili 10:0. Tada je već bilo jasno da je pobednik poznat, a do kraja su Francuzi samo uspeli da ublaže poraz, 16:7

U meču za prvo mesto i direktan prolaz u polufianle, igrali su FaZe i SK. Samo su nastavili Brazilci gde su stali sa G2, i opet neočekivano lako savladali jednu od najjačih ekipa na svetu, 16:8 na Train.

Fnatic ne blista u poslednje vreme, jesu stigli do finala DreamHack, ali ne baš sjajnom igrom, slabu formu Šveđana iskoristio je Cloud9, koji je odigrao veoma dobar meč. i lako slavio 16:8 na Trainu.

Danski Astralis se do samog kraja mučio sa Liquid-om, pa su tek u završnici dodali gas, i sprečile neprijatnosti na startu, 16:11 na Infernu.

Za prvo mesto grupe B, borili su se Cloud9 i Astralis, a igrao se Mirage. Odlično su startovali Danci, iako su bili na T strani, i poveli sjajnih 10:5, i početak drugog poluvremena je pripao njima, poveli su 13:9. Međutim, Cloud9 je danas odigrao odlično, imali su pripremljene taktike za T stranu i iznenadili su Astralis tako organizovanom igrom. Prave potpuni preokret, za 15:14, uspeo je Astralis meč da odvede u produžetke, ali ništa više od toga, 19:15 za Cloud9!

Tim mečom je završen prvi dana, u subotu uveče ćemo saznati imena još dva tima koja idu u polufinale. Prvi meč se igra od 12:15, a dan otvaraju OpTic i G2.

Izvor: Klan RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.