Džordž i Amal Kluni napravili još jednu svadbenu žurku i naljutili Britance

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Okt.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž i Amal Kluni napravili još jednu svadbenu žurku i naljutili Britance

Raskošno venčanje u Italiji nije bilo dovoljno za Džordža Klunija i i njegovu izabranicu Amal. Oskarovac i britanska advokatica, koji su se venčali 27. septembra, priredili su još jednu svadbenu proslavu, ovog puta u Velikoj Britaniji, kojoj su prisustvovali svi oni koji nisu mogli da dođu na venčanje.

Prema pisanju magazina “People”, slavlje koje je održano u subotu u jednom hotelu u Bakingemširu, nadomak Londona, organizovali su mladini roditelji Barija >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i Ramzi Alamudin.

Žurki je prisustvovalo preko 200 prijatelja i članova porodice, od kojih su neki doputovali čak iz Saudijske Arabije, Bahreina i Libana. Prijem je održan ispod velikog šatora izvan hotela.

Kako bi što udobnije smestili svoje goste, Klunijevi su navodno zakupili pola hotela, ali ostali, anonimni gosti time nisu baš bili zadovoljni.

Tako je jedna gošća svoje frustracije izrazila i na stranici TripAdvisor, na kojoj gosti mogu ostavljati recenzije i ocene hotela i restorana, piše “Daily Mail”. Naime, ona je dva meseca unapred rezervisala mesta za svoju porodicu na popodnevnom čaju u hotelu, ali su joj pre nedelju dana joj javili da je popodnevni čaj u hotelu otkazan zbog “ekskluzivnog događaja koji će zauzeti ceo hotel”. Nezadovoljna žena rekla je da je to popodne trebalo da bude posebna prilika za njenu porodicu i da više neće ništa organizovati u tom hotelu. Ljuta je jer joj hotel nije ponudio nikakvu kompenzaciju. Njena kritika u međuvremenu je obrisana sa stranice.

Autor: Life Content

Foto: Tanjug, Sipa
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.