Dragan Vurdelja član odabranog tima čuvenog Toma Forda

Izvor: Story, 17.Sep.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Vurdelja član odabranog tima čuvenog Toma Forda

Dragan Vurdelja, naš ugledni profesionalni šminker kreirao je trendove za reviju čuvenog Toma Forda u Londonu

Kerin Roitfild i Dragan Vurdelja

Na sinoć održanoj reviji Toma Forda, jednog od najuticajnijih modnih dizajnera današnjice, Dragan Vurdelja naš ugledni profesionalni šminker sa prepoznatom internacionalnom karijerom je bio član odabranog tima koji je određivao make up trendove za >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << predstojeću sezonu proleće/leto 2015.

Prema ocenama uglednog svetskog magazina Allure ovi trendovi su odabrani za najseksepilnije na Londonskoj nedelji mode i ove sezone uopšte u svetu.

Među brojnim zvanicama iz svetskog džet seta našla se i Kerin Roitfild, muza Tom Forda i urednica mode magazina Harper’s Bazaar na globalnom nivou, koja je svoja zapažanja o novoj kolekciji i izuzetno atraktivnom stilu šminke podelila sa Vurdeljom.

Tim pod vođstvom Charlotte Tilbury, uticajne britanske šminkerke, kreirao je retro rock chick stil koji karakteriše tzv. nude look koža na kojoj se skoro ne koristi rumenilo sa akcentom na očima i maskarom u duplom sloju.

Dragan Vurdelja se za nepune dve godine svog rada u britanskoj prestonici našao u samom svetskom vrhu kada su profesionalni šminkeri u pitanju a u prilog tome, između ostalih, svedoči saradnja sa modnom dizajnerkom Stellom McCartney i modnom kućom Burberry.

Njegova profesionalna karijera započela je u Beogradu priznanjem Srpske asocijacije kozmetičara 1997. godine a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji.

Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas kao i sa američkim magazinom GQ  a učestvovao je u nizu kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku. Veliku pažnju posvećuje edukaciji novih talenata kroz svoju akademiju koju je osnovao pre pet godina u Srbiji.

Nakon londonske nedelje mode Vurdelja će održati seminare o predstojećim svetskim make up trendovima ekskluzivno u Beogradu. Više detalja o seminarima na zvaničnoj Facebook stranici.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.