Dominira u Seriji A, u Premijer ligi ne bi bio standardan?!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dominira u Seriji A, u Premijer ligi ne bi bio standardan?!

Šta se dešavalo u poslednjim danima prelaznog roka i zbog čeka Gonzalo Iguain nije želeo na ostrvo.

Engleski mediji tvrde da je transfer bio blizu i da je Čelsi želeo da plati više od 50 miliona evra za Argentinca. On dominira u Seriji A, drži sam golovima Napoli na čelnoj poziciji, ali ponuda je bila takva da bi je Napoli teško odbio.

Međutim, Iguain nije želeo da se preseli u London.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Iako će on verovatno reći da je u pitanju želja da sa Napolitancima osvoji titulu, radi se o konkurenciji. Naime, nekadašnji fudbaler Reala je želeo da mu Gus Hidink garantuje da će imati prednost u odnosu na Koštu što Holanđanin nije mogao.

On smatra da to ne bi bilo fer jer je Brazilac koji igra za Španiju dao sedam golova od kada je Hidink zamenio Murinja.

Ipak i ova priča pokazuje da "Plavci" razmišljaju o prodaji Košte, "Dejli Mejl" tvrdi čak da je sigurno da će biti prodat, jer Atletiko želi da ga vrati. Oni imaju novac, dobijen od Kineza za Džeksona Martineza i gotovo je izvesno da će ga uložiti u povratak Košte.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.