Dame i gospodo, Pablo Zabaleta - najplaćeniji igrač Vest Hema!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame i gospodo, Pablo Zabaleta - najplaćeniji igrač Vest Hema!

Deluje neverovatno, ali je istinito. Doduše, tu "titulu" deli sa Endijem Kerolom...

Vest Hem je danas objavio da je angažovao prvo veliko pojačanje za narednu sezonu - radi se naravno o iskusnom defanzivcu Pablu Zabaleti - a nedugo zatim u javnost je procurela i njegova plata. 

Kako je Argentincu istekao ugovor sa Mančester Sitijem, te je u London stigao kao slobodan igrač, Zabaleta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je "izboksovao" jako dobre finansijske uslove. Kako prenose mediji na Ostrvu iskusni univerzalac će čak biti najplaćeniji igrač, zajedno sa Endijelm Kerolom. To znači da će Zabaleta imati nedeljna primanja od 90.000 funti, odnosno 103.500 evra. Na godišnjem nivou to iznosi 4.968.000. Za dve godine, dakle, koliko će provesti u dresu Čekićara, ovaj momak će zaraditi blizu 10.000.000 evra.

Pablo Zabaleta je u minuloj sezoni nastipio na 20 utakmica i zabeležio učinak od jednog gola i jedne asistencije.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.