DA LI STE IKADA VIDELI NEŠTO SLAĐE? Ove zeke obožava pola planete! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE IKADA VIDELI NEŠTO SLAĐE? Ove zeke obožava pola planete! (VIDEO)

Ne, ovo nisu plišane igračke već prave životinje od krvi, mesa i najlepšeg krzna na svetu: ovaj par "zeka" živi u Londonu, a njihove slike i klipove svakodnevno gleda na desetine hiljada ljudi širom sveta.

Alfi i Biskvit pripadaju posebnoj vrsti zečeva, koja se zove "mini lop" i predstavlja jednu od najpopularnijih u Sjedinjenim Američkim Državama.

Osim što masovno učestvuju na različitim izložbama - i to sa jako dobrim razlogom - oni su i omiljeni kućni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ljubimci na stotine hiljada Amerikanaca.

Ovu dvojicu, konkretno, na Instagramu prati više od 46 hiljada pratilaca, oduševljenih njihovim dogodovštinama.



Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

Proverite i zašto.

A photo posted by Minilop Bunnies (@alfie.and.biscuit) on May 27, 2016 at 10:26am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.