Cheatahs predstavili novi singl sa predstojećeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 05.Okt.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cheatahs predstavili novi singl sa predstojećeg albuma

Londonski shoegaze sastav Cheatahs objavili su još jedan singl “Sings To Lorelai” koji će se naći na njihovom novom studijskom izdanju.

Nova ploča “Mythologies” trebalo bi da bude objavljenja 30. oktobra za Wichita Recordings. Pre ove numere, članovi benda su kao najavni singl predstavili “Seven Sisters”. Ako je sudeći prema ovim pesmama, novi album će biti opušteniji i sa više elektronike nego u odnosu na prošlogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << istoimeno debitantsko ostvarenje.

Cheatahs će jesen provesti radno, budući da ih očekuje velika severnoamerička turneja, a sredinom novembra vraćaju se u Evropu kako bi odradili nekoliko nastupa u Velikoj Britaniji.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.