Čelzi: Ne pravimo problem oko nastupa Kurtoe

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Apr.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelzi: Ne pravimo problem oko nastupa Kurtoe

Izvršni direktor londonskog Čelzija Ron Gurlej rekao je da golman Tibo Kurtoa, koji je na pozajmici u Atletiku, može da igra za madridski klub protiv „plavaca” u polufinalu Lige šampiona.
(FOTO: AP)
Predsednik Atletika Enrike Serezo je potvrdio da u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja sprečava belgijskog golmana da brani protiv Čelzija, osim ako Madriđani ne plate londonskom klubu četiri miliona funti.
- >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dogovor o pozajmici pravljen je na početku sezone. Stvar je jednostavna – Kurtoa može da igra protiv Čelzija. To ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje – rekao je Gurlej za britanski Skaj.
Ranije danas UEFA je saopštila da ne priznaje međuklupske klauzule i da bi Čelzijevo eventualno uslovljavanje Atletika oko igranja Kurtoe narušilo integritet takmičenja.
Prvi meč polufinala Lige šampiona između Atletika i Čelzija igra se 22. aprila u Madridu, a revanš je osam dana kasnije u Londonu.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurtoa može u Atletiko

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2014

LONDON - Izvršni direktor londonskog Čelsija Ron Gurlej rekao je danas da golman Tibo Kurtoa, koji je na pozajmici u Atletiku, može da igra za madridski klub protiv "plavaca" u polufinalu Lige šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Čelsi: Ne pravimo problem oko nastupa Kurtoe

Izvor: Press, 11.Apr.2014

Predsednik Atletika Enrike Serezo juče je potvrdio da u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja sprečava belgijskog golmana da brani protiv Čelsija, osim ako Madriđani ne plate londonskom klubu četiri miliona funti.. "Dogovor o pozajmici pravljen je na početku sezone. Stvar je jednostavna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.