Čelsi daje Zolin broj Kvardadu?

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi daje "Zolin broj" Kvardadu?

Prema pisanju italijanskog lista, vezista Fiorentine nastaviće karijeru u Londonu. Otkriveno je i za koliko novca. Otkriveno je i koji broj na dresu će nositi.

Foto: AP/Fabio Muzzi

Broj "25" na dresu Čelsija mogao bi da opet bude aktivan, posle više od 11 godina.

Od kada je legendarni Italijan Đanfranko Zola napustio Stamford Bridž u leto 2003. i vratio se u Seriju A (Kaljari) "25" nije stajalo ni na čijim leđima u tom klubu. To bi moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da bude promenjeno ove zime.

Italijanska "Gazeta" otkriva da je dogovor o transferu Huana Kvadrada u London postignut u četvrtak, da će ga Čelsi platiti 33 miliona evra i da će na Artemio Franki otići Muhamed Salah, kao pozajmljen igrač. Platu Egipćanina u potpunosti će i dalje plaćati "plavci".

Nagoveštaj transfera prisutan je u medijima nekoliko nedelja, a engleski novinari počeli su i da kalkulišu koji bi broj mogao da nosi. Po svemu sudeći, reaktiviraće broj Đanfranka Zole, koji zvanično nije bio povučen prethodnih 11 godina.

Kvadrado trenutno nosi "11", što u Čelsiju ovog januara sigurno neće moći, s obzirom na to da je u vlasništvu Didijea Drogbe. Kolumbijac je u dresu Udinezea i reprezentacije nosio "26", ali neće moći ni taj, jer je poslednjih 16 godina na leđima Džona Terija.

"Broj '25' je slobodan i izvesno je da će ga uzeti, jer ga je nosio dok je igrao za matični klub - Independijente Medelin", pišu ostvrski mediji.

Kvadrado je rođen 1988. godine, u Evropu je stigao 2009, kada je prešao u Udineze. Za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 37 utakmica.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.