Boris Beker je bankrotirao!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Beker je bankrotirao!

Šok u Londonu! Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, proglasio je bankrot na saslušanju u Vrhovnom sudu u sredu.

Avokati legendarnog Nemca podneli su zahtev sudu u Londonu da mu se omogući poslednja šansa za isplatu dugogodišnjeg duga, ali je on odbijen.

Najmlađi osvajač Vimbldona prošlog novembra je raskinuo trogodišnju saradnju sa Novakom, a početkom godine radio je kao stručni konsultant za "Eurosport".

Šta li je radio sa toikim novcem koji je zaradio, ostaje pitanje...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Beker bankrotirao

Izvor: RTS, 21.Jun.2017

Čuveni nemački teniser Boris Beker, donedavno trener Novaka Đokovića, zvanično je bankrotirao nakon što je Stečajni sud u Londonu odbio zahtev njegovih advokata da mu se omogući još jedna šansa za isplatu dugogodišnjeg duga. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.