Bartri pala cena za 22.000.000 evra?!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bartri pala cena za 22.000.000 evra?!

Ko iskešira 8.000.000 može da ga vodi i bez pregovora sa Barselonom...

Barselona se ovog leta susreće sa kompletnim renoviranjem odbrane, a jedan od igrača koji će gotovo izvesno napustiti Nou Kamp je i Mark Bartra!

Agenti 25-godišnjeg štopera Ivan De La Penja i Karles Pujol zimus su bili u Londonu i vodili pregovore sa Totenhemom, ali dogovor tom prilikom nije postignut. Svi klubovi zainteresovani za Bartru zato će ovog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imati mnogo lakši zadatak, jer se s ulaskom u poslednju godinu ugovora ovog momka aktivira izlazna klauzula od svega 8.000.000 evra. Da podsetimo, kada je pre četiri godine potpisivao ugovor sa Kataloncima ona je iznosila čak 30.000.000, što praktično znači da mu je cena pala za 22.000.000 evra?!

Zanimljiva stavka u tom ugovoru kaže i da s aktiviranjem ove klauzele Barsa gubi pravo preče kupovine kada je Bartra u pitanju.

Za usluge Barseloninog deteta trenutno su najviše interesovanja pokazali Sevilja i Valensija.

Pored Marka Bartre Barsa ovog leta najverovatnije ostaje bez Havijera Maskerana koji je po navodima određenih medija već dogovorio trogodišnji ugovor sa Juventusom.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.