Barišnjikov u aprilu u Beogradu

Izvor: Prva.rs, 16.Jan.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barišnjikov u aprilu u Beogradu

Prema savetu lekara, prva predstava koju će Barišnjikov izvoditi biće „Brodski/Barišnjikov“, jer se radi o pozorišnom komadu koji ne zahteva veća fizička opterećenja kolena. Upravo ovaj naslov je trebalo da prethodi glavnom programu 14. Beogradskog festivala igre, i to 11, 12 i 13. marta u Pozorištu na Terazijama. Nakon nekoliko dana neizvesnosti, umetnik je zajedno sa timom svojih lekara i menažera, doneo odluku da će se u narednom periodu komad u režiji Alvisa Harmanisa „Brodski/Barišnjikov“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << igrati isključivo u Beogradu i Londonu, ali nešto kasnije od planiranog, odnosno tokom aprila i maja.
Blagajna Pozorišta na Terazijama će od srede 18. januara, u redovnim terminima svog rada, omogućiti zamenu svih kupljenih ulaznica za nastup popularnog Miše Barišnjikova, za koji inače vlada ogromno interesovanje. Blagajna će vratiti novac onima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju događaju u aprilu, a zamena ulaznica za nove termine ili povraćaj sredstava, biće mogući sve do 18 marta.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.