Ba: Savršeni pâs Matića

Izvor: B92, 14.Apr.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ba: Savršeni pâs Matića

Napadač Čelsija Demba Ba bio je na korak od odlaska iz Londona, a u samo pet dana izrastao je u junaka "Stamford Bridža".

Bivši napadač Njukasla je najpre postigao gol protiv Pari Sen Žermena za prolaz u polufinale Lige šampiona, da bi za vikend pogotkom srušio i Stouk, ostavivši svoj tim u igri za titulu.

"Bila je ovo odlična nedelja za klub, navijače, ali i moju porodicu. Nisam gubio nadu, iako nisam igrao previše, ostao sam fokusiran i to mi se na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vratilo", rekao je Ba.

'Plavci' četiri kola pre kraja zauzimaju drugo mesto, sa dva boda manje od vodećeg Liverpula, kojem gostuju kroz dva kola na "Enfildu".

"Asistencija Nemanje Matića je bila savršena, Nije mi ostalo ništa drugo nego da je pretvorim u gol. Morao sam da smestim loptu mrežu zbog celog tima, a to sam i učinio", dodao je Ba.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.