Arsenal bez Žirua do kraja godine

Izvor: UživoFudbal.com, 28.Avg.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal bez Žirua do kraja godine

Olivije Žiru, Arsenal

Menadžer Arsen Venger potvrdio je danas da će napadač Arsenala, Olivije Žiru zbog povrede biti odsutan sa terena do kraja ove godine.

Francuz nije mogao da precizira da li će u preostalih par dana prelaznog roka kranuti na neko veliko pojačanje  i to obrazložio time da već ima jako dobre igrače u timu. Teo Volkot se oporavlja od povrede, Sanogo je tu kao i Podolski i Kempbel tako da će se Venger ipak osloniti >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << na igrače koje već ima u timu.

Ipak mediji već nagađaju ko bi mogao da pojača redove londonskog kluba pa se tako pominju - Kavani, Falkao, Velbek ali i Nikola Žigić koji bi mogao kao slobodan igrač da potpiše jednogodišnji ugovor sa Arsenalom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Venger demantovao transfer bombu: Ko? Žigić? Ne

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2014

Juče je Evropom, a naročito Srbijom, odjeknula vest da je Nikola Žigić na meti Arsenala, to je potvrdio i napadačev agent Milan Ćalasan, ali je Arsen Venger sinoć posle utakmice plej-ofa Lige šampiona demantovao ove tvrdnje...„Ko? Žigić? Ne. Dani Velbek? Ne“, rekao je Francuz na pitanja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.