Ako želite NJIH da upoznate, to ćete morati da papreno da platite, evo i koliko! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako želite NJIH da upoznate, to ćete morati da papreno da platite, evo i koliko! (FOTO)

Ako umirete od želje popričate sa Kendis Svonpul, Alesandrom Ambrosio ili Adrijanom Limom, to će vas koštati oko 15.000 evra

Početkom decembra u Londonu će se održati spektakularna “Victoria’s Secret” revija, a ako vam je san da uživo vidite Adrijanu Limu, Kendis Svonpul ili Alesandru Ambrosio, spremite najmanje 12.300 evra jer toliko košta najjeftinija karta za ovaj događaj!  
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
To je tek početak, u zavisnosti koliko daleko od piste po kojoj šetaju manekenke želite da sedite, razlikuje se i cena, a najbolja mesta koštaju nekoliko desetina hilljada evra.

Foto: Tanjug/AP

- Velikim ciframa organizatori, u stvari, prosto žele da odbiju običan svet, jer žele da u publici imaju samo “teškaše” koji imaju mnogo para ali i stila – navodi izvor blizak organizatorima.

Ukoliko hoćete da upoznate nekog od Viktorijinih anđela, i to se može srediti, i za tričavih 15.000 evra vam domaćini garantuju da ćete moći da se malo družite sa svetskim lepoticama.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Telegraph.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Upoznali biste Kendis Svonepul, Adrijanu Limu i druge najlepše manekenke sveta? Podignite kredit, cena je prava sitnica!

Izvor: Blic, 20.Avg.2014

Mnogo muškaraca na ovom svetu je barem jednom u svojim mislima čeznulo da upozna, popriča, i još ponešto sa Adrijanom Limom, Kendis Svonpul, Alesandrom Ambrosio i ostalim lepoticama iz redova VIktorijinih anđela...Mnogo muškaraca na ovom svetu je barem jednom u svojim mislima čeznulo da upozna,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.