Izvor: RuskaRec.ru, 29.Apr.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abe: U saradnji između Rusije i Japana kriju se beskrajne mogućnosti

„Mirovni sporazum između Rusije i Japana još uvek nije potpisan, 70 godina posle završetka Drugog svetskog rata. To je vrlo neobična situacija. Beskrajne mogućnosti kriju se u saradnji između Rusije i Japana", izjavio je Abe na konferenciji za novinare u Londonu.
Po njegovim rečima „konstruktivna saradnja sa Rusijom ima važno mesto u rešavanju globalnih problema“.
„Planiram da nastavim pregovore sa predsednikom Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Vladimirom Putinom radi usaglašavanja stavova u vezi sa tim pitanjima“, izjavio je japanski premijer.
Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je u Moskvi 27. aprila premijera Šinzo Abea, a japanska vlada je njihove pregovore okarakterisala kao „sadržajne i otvorene", prenosi portal televizije RT na ruskom.
 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.