23 sportista bilo pozitivno na doping testu na Igrama u Londonu 2012.

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

23 sportista bilo pozitivno na doping testu na Igrama u Londonu 2012.

Ukupno 23 sportista iz pet sportova bilo je pozitivno na zabranjene supstance, na ponovljenom doping testu čak 265 uzoraka uzetih tokom Olimpijskih igara 2012. godine, saopštio je Međunarodni olimpijski komitet.

U pitanju su sportisti iz šest zemalja.

Prošle nedelje, organizacija je pronašla 31 pozitivnog sportistu iz šest sportova koji bi mogli da dobiju zabranu učešća na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Olimpijskim igrama u Riju. Tada su re-testirani uzorci iz Pekinga 2008. godine, njih čak 454.

Imena su za sada u tajnosti.

- Ne želimo dopingovane u Riju - naglasio je Tomas Bah, predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Londonu se dopingovalo 23 sportista

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2016

Zabranjena sredstva koristilo je 23 sportista na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, saopštio je danas Međunarodni olimpijski komitet /MOK/ nakon što je ponovo testirao 265 uzoraka...MOK je objavio da su doping koristili sportisti iz pet disciplina i šest zemalja. Prošle sedmice je utvrđeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.