Zvezdin rival doveo Amerikanca pod košem

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rival doveo Amerikanca pod košem

Viceprvak Litvanije Neptunas objavio je da je angažovao Kita Bensona. Ugovor je potpisan do kraja sezone. Protivnik Crvene zvezde u Evroligi, očekuje da Benson nastavi sa odličnim igrama iz VTB lige, gde je u dresu Minsa beležio 15,6 poena, 7,7 skokova.

Benson je u karijeri igrao za Sasari, Golden Stejt, ali je bio i član raznih klubova Razvojne lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a iskustvo je sticao čak i na Filipinima.

- Dugo smo tražili visokog igrača. Nadamo se da će Benson ojačati naš tim pod košem. Igrali smo protiv njega u VTB takmičenju i znamo za šta je sve sposoban - rekao je trener Neputnasa Kazjs Maksvijtis.

(Ilustracija: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Neptunas doveo Bensona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2014

Američki košarkaš Kit Benson potpisao je ugovor do kraja sezone sa litvanskim Neptunasom, saopšteno je danas na sajtu Evrolige...Benson ima 26 godina i igra na poziciji centra, a prošle sezone je za ekipu Minska prosečno beležio 15,6 poena i 7,7 skokova...Tokom karijere igrao je još za Sasari,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.