Radonjić: Želimo pobedu u Litvaniji

Izvor: RTS, 23.Okt.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Želimo pobedu u Litvaniji

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa želi pobedu protiv Neptunasa u Evroligi, iako je čeka težak put u Litvaniju. Poručuje da su svi igrači zdravi i spremni za sve situacije.

Radonjić je rekao da se stvara ambijent da je Neptunas autsajder, ali upozorava da je reč o opasnoj ekipi, posebno kada igra na domaćem terenu.

"Idemo na pobedu, to nam je želja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao i u svakoj utakmici", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u četvrtak od 18.00 gostovati kod Neptunasa u drugom kolu Grupe D Evrolige.

Crveno-beli će otputovati u 00.50 u noći između utorka i srede letom preko Moskve do Rige, a potom autobusom do Klaipede.

"Ne znamo kada ćemo stići i šta možemo da očekujemo posle takvog puta, ali ne tražimo alibi. Ne znamo ni da li ćemo imati trening pred utakmicu, ali spremni smo za sve situacije", naveo je Radonjić.

Poručuje da su svi igrači Zvezde zdravi i spremni i da ne očekuje da se dese neke nepredviđene stvari.

Trener Zvezde je rekao da je posle žreba napravljen ambijent da je Neptunas potpuni autsajder u grupi.

"Ali, tada nisu imali ni formiran tim. Sada su znatno jači i iskusniji nego što su bili prošle sezone i pokazali su da su veoma ozbiljna ekipa sa svim karakteristikama litvanske košarke", naveo je Radonjić.

Prema njegovim rečima, predstojeća utakmica će biti istorijska za Neptunas, jer se prvi put igra evroligaški duel u njihovom gradu.

"To može da dovede do situacije da oni odigraju i iznad svog maksimuma", ocenio je trener crveno-belih.

Zvezda je u prvom kolu Evrolige savladala Galatasaraj, a Radonjić je rekao da u klubu "već postoji dovoljno opterećenja i da to ne treba da se povećava".

"Dobro je što smo ovako počeli, ali treba biti spreman i na druge situacije. Daćemo sve od sebe, ali da ostavimo iza sebe Olimpijakos, Galatasaraj, Laboral i Valensiju, koliko je to realno?", upitao je Radonjić, slegavši ramenima.

Istakao je da mu je najvažnije da Zvezda bude dobar tim i da će iz toga izaći individualni kvaliteti njegovih igrača.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Zvezde izgubili od Neptunasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2014

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su danas u gostima od litvanskog Neptunasa sa 83:81 (25:20, 22:17, 20:24, 20:16), u drugom kolu Grupe D Evrolige...Crveno-beli su zabeležili prvi poraz, posle pobede nad Galatasarajom u prvom kolu, dok je Neptunasu ovo prvi trijumf...Zvezda će u narednom kolu u četvrtak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvezda ispustila pobedu u Litvaniji!

Izvor: RTS, 23.Okt.2014

Neptunas – Zvezda 83:81 (kraj). Crveno-beli košarkaši poraženi u Litvaniji, iako su imali šut za pobedu. Presudili odličan šut Litvanaca za tri poena i početničke greške Zvezdinih košarkaša u odlučujućim trenucima. Vilijams najefikasniji sa 23 poena...Košarkaši Crvene zvezde izgubili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.