Perspektivnoj manekenki droga uništila život: Krala po prodavnicama da bi došla do heroina

Izvor: B92, 05.Maj.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perspektivnoj manekenki droga uništila život: Krala po prodavnicama da bi došla do heroina

Litvanska manekenka Neril Narbutajtit uhapšena je zbog krađe naočara za sunce, a nakon toga joj je sud poručio da je "dovoljno dugo zloupotrebljavala gostoprimstvo Velike Britanije".

Kako pišu britanski mediji, Neril je isprobavala u radnji naočare za sunce, nakon čega su ti modeli, ukupno vredni 1,092 funti - nestali s polica.

Policija je uhapsila manekenku i njenog verenika pet dana kasnije, kad su se vratili u istu radnju. Testirali su ih na droge i oboje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su bili pozitivni na heroin.

Ispričali su da su naočare krali i prodavali za 200 funti kako bi došli do novca za svoj skup porok. Ovo im nije prvi put da su završili iza rešetaka - pre tri godine proveli su u zatvoru tri meseca.

Advokat koji ih je branio rekao je na sudu da su oboje došli u Britaniju kao obrazovani ljudi, ali da im je droga uništila živote.

"Vas dvoje imate katastrofalan dosije, neverovatno je koliko ste prekršaja skupili tokom boravka u Velikoj Britaniji. Zloupotrebljavali ste naše gostoprimstvo i nastavićete da ga zloupotrebljavate još četiri meseca jer vas šaljemo u zatvor", rekao je sudija, a Neril se rasplakala.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.