Partizanovo dete strelac najlepšeg gola u šampionatu Litvanije! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Partizanovo dete'' strelac najlepšeg gola u šampionatu Litvanije! (video)

Nekadašnja nada Partizana, a potom fudbaler beogradskog Rada Matija Ljujić iza sebe ima odličnu polusezonu u litvanskom Žalgirisu. Ovo priznanje je potvrda toga.

Srpski fudbaler Matija Ljujić imao je izuzetno uspešnu sezonu u litvanskom Žalgirisu sa kojim je osvojio duplu krunu, ali mu je ukazana i velika čast time što je njegov gol izabran za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najlepši u proteklom prvenstvu.

Ljujićev gol na utakmici sa Stumbrasom krajem avgusta prošle godine, proglašen je za najlepši gol litvanskog šampionata. 23-godišnji fudbaler je sjajnim makazicama sa ivice peterca, posle kornera, tada doneo prednost svom timu koji je na kraju slavio sa 3-1.


Srpski vezista je izrazio zadovoljstvo zbog ove izuzetne nagrade i naveo je planove tima za predstojeću sezonu.

''Drago mi je što sam dobio ovo priznanje. Zaista mi znači kao motivacija pred početak nove sezone u kojoj ćemo pokušati da odbranimo duplu krunu i da napravimo iskorak u Evropi, gde smo prošle sezone takmičenje nažalost završili već u drugoj kvalifikacionoj rundi Lige šampiona'', kaže Ljujić.

Žalgirisu će posao biti otežan zbog odlaska prvog strelca litvanskog šampionata, Andrije Kaluđerovića.

''Ostali smo bez Andrije Kaluđerovića i  biće nam dosta teže. Klub mora da pronađe adekvatnu zamenu za njega, on je bio naš najbolji igrač proteklih šest meseci i dosta utakmica je rešavao, dao je 20 golova. Sada je teret na ostalim igračima i meni, da pružimo više na utakmicama'', smatra Ljujić.

Ljujić je u Žalgiris došao u junu, kada je debitovao golom i posle kraće pauze zbog povrede, ustalio se u prvom timu.

Na 19 utakmica u svim takmičenjima, postigao je pet golova uz pet asistencija i na mečevima na kojima je igrao, Žalgiris je zabeležio čak 15 pobeda, uz po samo dva remija i poraza. Fudbalsko prvenstvo Litvanije kreće početkom marta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ljujićev gol proglašen za najlepši u Litvaniji

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2017

Srpski fudbaler Matija Ljujić imao je izuzetno uspešnu sezonu u litvanskom Žalgirisu sa kojim je osvojio duplu krunu, ali mu je ukazana i velika čast time što je njegov gol izabran za najlepši u proteklom prvenstvu...Ljujićev gol na utakmici sa Stumbrasom krajem avgusta prošle godine, proglašen...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.