Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODIGLI PRVI TROFEJ: Kaluđerović, Ljujić i Mbođ osvojili Kup Litvanije

Trijumfom u finalu nad Suduvom 2:0 Žalgiris stigao do prvog trofeja ove sezone.

Fudbaleri Žalgirisa osvojili su Kup Litvanije pobedivši Suduvu sa 2:0, a veliku ulogu u tom ostvarenju imali su srpski fudbaleri Andrija Kaluđerović i Matija Ljujić. Klub iz Viljnusa je tako došao do 11. trofeja u Kupu.
Duel između Suduve i Žalgirisa je bio veoma interesantan, ali su gosti apsolutno zasluženo slavili. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kraju su, doduše, u poslednjem minutu fudbaleri Suduve ostali sa samo osmoricom igrača na terenu, ali je utakmica tada već praktično bila rešena.
Žalgiris je do vođstva došao u 64. minutu preko Kaluđerovića i potom je bez problema održavao prednost. U poslednjem minutu regularnog dela utakmice, Ljujić je poslao sjajnu asistenciju Brazilcu Eliveltu, kojeg je oborio Jalgis Jankauskas i odmah mu je pokazan direktan crveni karton. Domaći fudbaleri nisu mogli da se pomire sa takvom odlukom sudije, pa su još dvojica zaradili isključenja, a potom je Mantas Kuklis bio siguran sa bele tačke za konačan rezultat 2:0.
Srpski dvojac je tako nastavio sa sjajnim igrama u dresu Viljnusa, a do kraja sezone ih čekaju još dve utakmice – sa Atlantasom sledeće subote i Kaunom 16. oktobra, a potom i doigravanje.
Pred poslednja dva kola, Žalgiris drži čelo tabele sa 63 boda, osam više od glavnog pratioca Trakaija.
The post PODIGLI PRVI TROFEJ: Kaluđerović, Ljujić i Mbođ osvojili Kup Litvanije appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AŠK Vulkan Protektor: Pobeda u Prigrevici za kraj sezone

Izvor: 025info.rs, 26.Sep.2016, 14:03

U poslednjem kolu Vojvođanske šahovske lige - grupa "Bačka", šahisti AŠK Vulkan Protektor pobedili su u Prigrevici ekipu PŠK Prigrevica rezultatom 4:2. Apatinci su opravdali ulogu favorita i sasvim zasluženo slavili, dok su Prigrevačani ovim porazom ostali prikovani za dno tabele, što znači...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.