Marković objavio spisak za susrete s Litvanijom

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković objavio spisak za susrete s Litvanijom

SARAJEVO - Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Marković objavio je danas spisak igrača koje je pozvao za dvomeč s Litvanijom u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Na Markovićevom spisku je 19 igrača: Benjamin Burić, Petar Jokanović, Nebojša Bojić, Alen Ovčina, Mirko Mikić, Nikola Prce, Duško Čelica, Mirsad Terzić, Vladan Lončar, Ivan Karačić, Josip Perić, Dejan Malinović, Marko Panić, Adnan Sivić, Vladimir Vranješ, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Muhamed Toromanović, Senjamin Burić, Faruk Vražalić i Muhamed Zulfić.

Prvi meč BiH i Litvanije biće odigran 30. aprila u Cazinu, a revanš 3. maja u Kaunasu.

Nakon dva kola BiH zauzima treće mjesto u grupi s jednim bodom. Prva je Danska sa četiri, a druga Bjelorusija s tri boda, dok je Litvanija na posljednjem mjestu bez bodova.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Juniori jačaju zmajeve

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2015

Dragan Marković, selektor rukometne reprezentacije BiH, objavio je spisak igrača na koje će računati u dvomeču kvalifikacija za "EURO 2016" u Poljskoj protiv selekcije Litvanije. Ova dva susreta, koja će biti odigrana 30. aprila u Cazinu i 3. maja u Kaunasu, mogla bi biti jako važna kada je u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.