Andrija Luković: PSV? Pun pogodak!

Izvor: Mondo, 01.Avg.2014, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Luković: PSV? Pun pogodak!

Doskorašnji fudbaler Rada definitivno je novi igrač holandskog velikana. Zahvaljuje Marku Panteliću.

Foto: MN Press

Kao što je i bilo nagovešteno, Andrija Luković (19) definitivno je novi fudbaler PSV Ajndhovena.

Doskorašnji ofanzivac Rada, koga su na stadionu u Crnotravskoj nazivali i "banjičkim virtuozom", dogovorio se sa klubom sa Filips stadiona.

"Da, dogovorio sam se sa PSV Ajndhovenom, ogromnu zahvalnost dugujem Marku Panteliću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čija je uloga na putu do transfera bila presudna", izjavio je Luković za "Sport".

Član zlatne "litvanske" generacije omladinske reprezentacije Srbije i strelac jedinog gola u finalu prošlogodišnjeg U-19 Evropskog prvenstva, objasnio je da je njegova selidba u Holandiju protekla glatko.

"Prekjuče sam stigao u Holandiju, upoznao se sa ljudima iz kluba, prespavao noć, zatim u jutarnjim časovima obavio testove, prošao sve lekarske preglede i kvalifikovao se za potpis višegodišnjeg ugovora".

Luković je upoznat sa činjenicom da PSV posvećuje veliku pažnju radu sa mladim igračima.

"Nalazim se u sredini stvorenoj za mene. Pun pogodak!", podvukao je.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Luković zvanično u Ajndhovenu

Izvor: B92, 01.Avg.2014

Mladi srpski fudbaler Andrija Luković novo je pojačanje PSV Ajndhovena, objavio je trofejni holandski klub...Dosadašnji igrač beogradskog Rada potpisao je sa PSV-om ugovor na tri godine...Talentovani 19-godišnji Luković bio je član omladinske reprezentacije Srbije, koja je prošle godine u Litvaniji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.