Zvezdina svlačionica vežba za Ligu šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina svlačionica vežba za Ligu šampiona! (video)

Prvotimac Crvene zvezde Srđan Plavšić pohvalio se video snimkom iz svlačionice koji pokazuje da u redovima kluba sa "Marakane" vlada fantastična atmosfera.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su odradili poslednji trening uoči utakmice osmine finala Kupa Srbije sa Borcem.

Današnje okupljanje crveno-beli su iskoristili da još jednom demonstriraju sjajan timski duh što je na svom "Instagramu" obelodanio Srđan Plavšić.

Omaleni krilni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crveno-belih podelio je sa svojim pratiocima video iz svalčionice na kojem Nenad Gavrić i saigrači glavom uspevaju da ubace loptu u metalnu korpu.

Pogledajte "žogu bonito" i sjajnu atmosferu iz Zvezdine svlačionice, a primetićete da je prilikom ovog poduhvata korišćena zvanična lopta Lige šampiona. Očigledno da crveno-beli već slute na dobro.

Atmosfera koja se ne moze kupiti 💰 🙏🙌😂

A video posted by Srdjan Plavsic (@srki_plavsic_17) on Dec 1, 2015 at 10:45am PST
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Eksplodirala" Zvezdina svlačionica!

Izvor: Mondo, 01.Dec.2015

Fudbaleri Crvene zvezde dobro su se zabavili u svlačionici. Pogledajte kako....Foto: Instagram/srki_plavsic_17..Glavomet u krug veoma je popularan u svlačionicama fudbalskih klubova širom sveta...Jedan takav priredili su igrači Crvene zvezde. Tempo je diktirao Nenad Gavirić, a uspešan završetak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.