Žuta podmornica plovi ka Ligi šampiona

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Žuta podmornica' plovi ka Ligi šampiona

Viljareal nastavio sa odličnim partijama na domaćoj sceni, danas na 'El Madrigalu' pala Malaga.

U utakmici 24. kola španske Primere Viljareal je na svom terenu upisao nova tri boda minimalnom pobedom nad Malagom.

Jedini gol na meču viđen je u 18. minutu igre kada je Roberto Soldado matirao Kamenog na asistenciju Lea Baptistaa.

Na osnovu viđenog na terenu, generalni utisak je da je 'Žuta podmornica' bila bolja za taj jedan gol.

Povremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativac Srbije Antonio Rukavina je trijumf svoje ekipe odgledao sa klupe za rezerve.

Viljareal se ovom pobedom učvrstio na četvrtom mestu na tabeli, mestu koje omogućuje da se kroz kvalifikacije domogne Lige šampiona, i biće veliko iznenađenje ukoliko ne završi sezonu u Top 4.

Malaga ostaje na desetoj poziciji, jedini ko može da je pretekne je Real Sosijedad, ali samo ukoliko sutra u matine termninu savlada Granadu na 'Anoeti' sa tri i više golova razlike.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sosijedad rutinski sa Granadom

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016, 15:24

Klub iz San Sebastijana upisao treću pobedu u nizu u prvenstvu, Granada ispraćena sa 'Anoete' sa tri gola u mreži...U prvoj utakmici nedeljnog programa 24. kola španske primere Real Sosijedad je pred svojim navijačima savladao Granadu sa 3:0...Baski su poveli sredinom prvog poluvremena, strelac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.