Žoržov mali nije tatin sin! Timoti Vea oduševljava, nije čudo što je samo za potpis dobio 35.000 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žoržov mali nije tatin sin! Timoti Vea oduševljava, nije čudo što je samo za potpis dobio 35.000 (VIDEO)

Het-trik 16-godišnjeg fudbalera u prvom meču u startnih 11 mladog tima Pari Sen Žermena

Zvanično je to U19 selekcija, ali svetski mediji fokusiraće se na jednog 16-godišnjaka. Timoti Vea, sin nekada najboljeg fudbalera na planeti Žorža Vee, nastavio je da demonstrira vanserijski talenat, pošto je u surovoj Pari Sen Žermenovoj pobedi na gostovanju kod Ludogoreca u Ligi šampiona za mlade het-trikom povukao francuski tim do ubedljivih 8:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Igrao je tek drugu utakmicu u U19 timu, prvu u startnih 11.

Uostalom, u Parizu odavno znaju kakav je talenat Timoti Vea. Kada je u februaru postigao pet golova u susretu sa kineskim Šangaj Šenhuom mnogi su bacili oko, pa je PSŽ reagovao potpisivanje profesionalnog ugovora do 2018. godine. Plata skromna, pisalo se 1.000 do 1.500 evra mesečno, ali bonus za sam potpis golem - 35.000 evra. Pre nego što kažete da je sića u pitanju, imajte na umu da je ipak reč o 16-godišnjaku. Koji pritom baš i ne mora da misli o novcu. Uspe li, navijači Pari Sen Žermena možda će dići spomenik porodici Vea. Žorža su obožavali. Timotija još čekaju.

Sa druge strane, navijači Čelsija verovatno čupaju za kosu. Žorž je otkrio da je sina dovodio na probu u Čelsi još dok mu je bilo 13 godina. Procenili su u Londonu da je netalentovan.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.